Togpenge til velgørenhed i Aarhus

Julemåneden er fyldt med traditioner, og en af dem er, når borgmester Jacob Bundsgaard (S) onsdag uddeler togpenge til en række velgørende organisationer fra Aarhus-området. Pengene stammer fra de mange 2-kroner, som børn og voksne i det forløbne år har puttet i den populære modeljernbane på Aarhus Hovedbanegård.

Modeljernbanen på hovedbanegården i Aarhus ejes af DSB, der igen i år har valgt at donere pengene til lokal velgørenhed. Det har i mange år været en juletradition, at borgmesteren i Aarhus står for uddelingen af togpengene.

Modeljernbanen har i år indtjent 50.000 kroner, som skal uddeles til 15 foreninger og organisationer. Uddelingen finder sted onsdag kl.10.30 ved modeljernbanen i ventesalen på Aarhus Hovedbanegård. Aalborg Jernbaneorkester spiller glad julemusik både før og efter uddelingen.

Den populære modeljernbane har eksisteret siden 1962 på Aarhus Hovedbanegård og er i dag ejet af Jernbanemuseet i Odense (DSB). Modeljernbanen serviceres og vedligeholdes af entusiaster fra Jydsk Modeljernbaneklub i Aarhus.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip