Togstop giver mangel på p-pladser i Vamdrup

Togstoppet mellem Vamdrup og Vojens medfører ekstra tryk på parkeringspladserne på Banegårdspladsen i Vamdrup. Så meget, at det er meget svært for de daglige brugere af pladsen at finde en ledig bås til bilen, skriver Vamdrup Netavis.

Årsagen til den store rift om pladserne er, at en del togpassagerer har valgt at hoppe på og af togene på Vamdrup station frem for eksempel Vojens - især de daglige pendlere. Dermed undgår de køreturen med bus mellem Vamdrup og Vojens, som med ventetid forlænger rejsen mellem Sønderjylland til stationer nord for Vamdrup med en time.

Men det betyder mange flere parkerede biler ved banegården i Vamdrup. Ikke alene de afmærkede båse på selve Banegårdspladsen er fuldt besatte, men også på de tilstødende arealer står der biler. Dertil kommer, at de mange busser, som i pendulfart kører de mange togpassagerer mellem Vamdrup og Vojens også fylder godt op under deres ophold på den ret knebne plads, hvor der også skal være plads de mange busser som kører i rutefart.

Jernbanesporet mellem Vamdrup og Vojens er lukket frem til 19. december om morgenen.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip