Tom Jones erobrer Den Fynske Landsby

Publikum og anmeldere var begejstrede, da Tom Jones indtog Den Fynske Landsby i Odense og gav koncert i sommeren 2012.

Nu vender den legendariske sanger tilbage til de idylliske og intime omgivelser i landsbyen, når han giver koncert den 28. august.

- Det var en enestående oplevelse at se og høre Tom Jones i 2012. Som anmelderne skrev, er han kun blevet bedre med årene, og vi ser frem til endnu en storslået aften i selskab med legenden, siger Tue Kempf, JVB Concerts.

Tom Jones er en af de meget få kunstnere, der har formået at holde sig på toppen igennem 50 år. I løbet af karrieren har han kastet sig ud i et væld af genrer, hvilket har resulteret i mere end 50 Top 40-hits i USA og England.

- Han har været i stand til at udvikle sig og følge med tiden, mens han har været tro mod sit publikum og sine rødder. Det er altså de færreste, der debuterer i 1963 og stadig henter prisen som årets sanger i Storbritannien næsten 40 år efter, siger Tue Kempf.

Publikum kan se frem til en aften i selskab med Tom Jones’ legendariske charme, klassikere som ”It’s Not Unusual”, ”What’s New, Pussycat”, ”She’s A Lady” og ”Sex Bomb” samt en række smukt fortolkede covernumre.

Billetsalget åbner mandag den 24. februar klokken 10 fra Billetnet.dk.

 

Dagens Gossip