Tom K. er også klar til Le Mans i 2014

Tom Kristensen har ellers de foregående år været tilbageholdende med at melde tidligt ud, om han med sikkerhed ville stille til start ved det legendariske racerløb, der køres hvert år i juni måned.

Men ikke denne gang.

Tom Kristensen er nemlig efter sin seneste triumf i år opsat på udbygge sin historiske samling fra ni til ti sejre på Le Mans.

- Nu er vi stadig midt på sæsonen. Og ni er et dejligt tal, et virkelig et dejligt tal. Men det er ti jo også. Og selvfølgelig er det dét, vi arbejder på. Det er der slet ingen tvivl om, siger han til BT og fortsætter:  

 - Jeg er jo ikke en af de yngste mere, men det er samtidig med til at motivere mig. Jeg er stadig relativt hurtig, så jeg glæder mig til fremtiden. Og selvom jeg tager et år ad gangen, så kan jeg godt, uden at blive genstand for hån i Nordjylland, tillade mig at sige, at jeg går efter sejren. Og en sejr på Le Mans vil så være den tiende for mig, siger han.

Tom Kristensens deltagelse i Le Mans 2014 afhænger først og fremmest af, om Audi vælger at udtage ham til at køre en af teamets biler i løbet.

Det er en beslutning, den tyske bilfabrikant som regel først offentliggør i løbet af forrået. Den afgørelse ligner dog udefra set blot et spørgsmål om formaliteter. 

Den beslutning overlader Tom Kristensen da også til Audi om at melde ud, når tiden er til det, men siger: 

- Umiddelbart kan vi godt gå ud fra, at jeg sidder bag rattet i en af de top-tunede racere igen, fortæller Tom Kristensen.

 

Dagens Gossip