Tomic hævnede fars udelukkelse fra Wimbledon

Siden oktober i fjor har de professionelle tennisspilleres brancheorganisation, ATP, udelukket hans far, John Tomic, fra alt, hvad der har med tennis at gøre, fordi man mener, at han har angrebet Bernard Tomics hittingpartner Thomas Drouert. En anklage, han dog afviser.

Men Bernard Tomic har formået at distancere sig fra balladen og er med sejr på 7-6, 5-7, 7-5, 7-6 over Richard Gasquet nu klar til Wimbledons ottendedelsfinale.

- Det er ærgerligt, at min far ikke må se mine kampe fra tilskuerpladserne. Men han er med mig her i London alligevel. Så når jeg er hjemme i vores lejede hus her i London, giver han mig de råd, jeg har har brug for, siger Bernard Tomic, der havde det fint med sejren over Richard Gasquet.

- Jeg synes, jeg spillede en god kamp. Richard spiller skarpt, men jeg havde held med at slå til på kritisk vigtige tidspunkter, sagde Bernard Tomic.

Den 20-årige australier møder i ottendedelsfinalen på mandag tjekken Tomas Berdych, der lørdag besejrede sydafrikaneren Kevin Anderson i fire sæt.

 

Dagens Gossip