Toppen trækker fra Thomas Bjørn i Durban

Den danske golfspiller Thomas Bjørn ligger fortsat på en delt fjerdeplads i European Tour-turneringen Volvo Golf Champions i Durban.

Dermed er situationen ikke ændret dramatisk efter fredagens anden runde, hvor danskeren dog må konstatere, at afstanden op til de førende er blevet længere.

Thomas Bjørn gik en stabil runde i 70 slag, hvilket var et slag dårligere end torsdag, men førende Louis Oosthuizen klarede banen i blot 64 slag og er hele otte slag bedre end danskeren inden de sidste to runder lørdag og søndag.

I hælene på den stærkt spillende sydafrikaner følger skotten Scott Jamieson, der også klarede runden på 64 slag, mens thailænderen Thongchai Jaidee, der førte efter første runde, nu er dumpet ned på tredjepladsen.

For den anden dansker i det eksklusive felt på blot 33 spillere, Thorbjørn Olesen, bød fredagens runde ikke på de store opmuntringer.

Godt nok klarede årets fund i dansk idræt banen i par, hvilket var tre slag bedre end torsdag, men han er stadig placeret blandt de dårligste i tabellen - nu på en delt 27. plads.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip