Topscorer Hans Lindberg: Jeg er ikke utilfreds

Lasse Svan Hansen er startet inde i alle Danmarks kampe ved håndbold-VM i Qatar, men Hans Lindberg er ikke utilfreds med situationen på landsholdet.

Lørdag kom højrefløjen ind og blev kampens topscorer med seks mål i 31-27-sejren over Polen.

Lindberg er stolt over den spilletid, han opnår i rødt og hvidt.

- Jeg er ikke utilfreds her. Jeg er stolt over at være med på landsholdet. Og i al den spilletid, jeg kan få, byder jeg ind med, hvad jeg kan. Jeg vil hjælpe holdet.

- Når jeg ikke spiller, så hjælper jeg Lasse alt det, jeg kan. Så det er jeg absolut ikke utilfreds med, siger Lindberg.

Lasse Svan, der scorede fire mål mod Polen, og Lindberg har fået lige meget spilletid ved VM, idet begge hver gang får en halvleg hver.

- Det er træneren, der bestemmer, hvem der spiller. Og lige nu er vi begge, hvor vi skal være. Det er dejligt. Det er sådan, det skal være ved en slutrunde,

- Det handler om, at vi alle sammen skal nå et topniveau, og hvis jeg skal snakke for mig selv, så er jeg der, hvor jeg skal være, mener Lindberg.

Formkurven peger kun i én retning for Danmark, vurderer han.

- Opadgående. Vi viser bedre og bedre takter over længere perioder både i forsvaret og angrebet. Jeg synes, vi har fået mere tempo i vores spil, siger Lindberg.

Mandag venter Island i 1/8-finalen, og Lindberg, der har islandske rødder, glæder sig til kampen.

- Nu har vi en svær 1/8-finale mod Island. Det er kæmpe opgave, og vi spiller som regel altid tætte kampe mod Island. Det er to hold, som kender hinanden godt.

- Der skal vi virkelig være oppe på dupperne og præstere på et højt niveau, fastslår Lindberg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip