Topseedede Djokovic stryger problemfrit i kvartfinalen

Gilles Müller strittede pænt imod, men den useedede mand fra Luxembourg var i sidste ende chanceløs, da han mandag eftermiddag dansk tid stod over for Novak Djokovic i 4. runde i Australian Open.

Den serbiske verdensetter vandt uden de store problemer i tre sæt med cifrene 6-4, 7-5, 7-5 og skal nu møde Milos Raonic fra Canada i kvartfinalen.

Afgørelsen faldt, da Djokovic brød Müllers serv i tredje sæts 11. parti og bragte sig foran med 6-5.

Luxembourgeren havde ikke mere at skyde med og lignede en mand, der havde givet op, da Djokovic vandt kampens sidste serveparti rent.

Det er første gang siden 2011, at 31-årige Gilles Müller nåede fjerde runde i en grand slam-turnering, så den upåagtede luxembourger har trods nederlaget fået en fin start på året.

Hans nuværende placering som nummer 42 på verdensranglisten er en tangering af hans hidtil bedste, og den vil formentlig blive forbedret, når Australian Open-resultatet tæller med.

Novak Djokovic har til gengæld andre ting at tænke på. Serberen jagter sin femte triumf i Melbourne, hvor han senest vandt i 2013.

Det er 23. grand slam-turnering i træk, hvor Djokovic når kvartfinalen. Og kigger man på statistikkerne, er der gode chancer for, at han kommer længere endnu. Han har nemlig vundet alle fire hidtidige møder med Milos Raonic.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip