Torpegaard efter Nadal-møde: En ubeskrivelig oplevelse

- En ubeskrivelig oplevelse. Det er helt sikkert det fedeste, jeg har prøvet i min karriere.

Sådan sagde Mikael Torpegaard, da han som ventet havde tabt i tre sæt til Rafael Nadal i åbningskampen i Davis Cup-opgøret mellem Danmark og Spanien.

Men den 21-årige Torpegaard indtog mere end en statistrolle mod verdens nummer syv.

Den undertippede dansker nåede at vise flot spil og pressede Nadal i et jævnbyrdigt første sæt, som sluttede 6-4 i spansk favør.

- Indtil 4-4 i første sæt mærkede jeg ingen niveauforskel. Jeg følte, det var ekstremt lige, og jeg var godt med i duellerne.

- Da jeg havde tre breakbolde ved 4-4, tog han sine chancer og lavede vindere. Det viser, hvor meget rutine han har. Han er vant til at være under pres, siger Mikael Torpegaard.

Han tog sine chancer og var også godt med i modstanderens partier.

- Jeg ville tage initiativet både i egen serv og hans serv. Jeg gik efter at overraske ham og sætte ham under pres. Jeg følte, mine returneringer sad meget godt, lød det fra danskeren.

Som kampen skred frem, havde Torpegaard sværere ved at følge med, men han begrænsede nederlaget til 4-6, 3-6, 2-6.

- Jeg synes fortsat, at duellerne var rimelig lige. Men han er i ekstremt god form, og jeg må indrømme, at jeg blev lidt træt. Nadal er fysisk stærk, og det vandt han mange point på, siger Mikael Torpegaard.

Han har fået smag for mere.

- Det var fedt spille foran et så stort publikum og se, at jeg godt kunne være med. Det giver lyst til at træne mere, siger den danske andensingle.

Førstesinglen, Frederik Løchte Nielsen, spiller fredagens anden kamp mod David Ferrer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip