Total fiasko for Maze: Færdig i første runde

EM endte som en gigantisk fiasko for Michael Maze, der allerede er færdig efter første runde af turneringen i Herning.

Danmarks største bordtennisstjerne fik fredag prygl af den upåagtede østriger Stefan Fegerl, der vandt med 4-2 i sæt - 11-5, 11-7, 11-7, 10-12, 10-12 og 11-8 over Maze foran et måbende publikum i Jyske Bank Boxen.

Det var svært at tro sine egne øjne, for Fegerl var kun kommet med til EM som "lucky loser" i kvalifikationen, mens Michael Maze var seedet som nummer fire.

Selv om Maze fra start var i offensiven, så var det østrigeren, der vandt de fleste point til større og større frustration for det danske hjemmebanehåb.

Allerede i slutningen af første sæt gik det ud over bordet, der fik et spark. Maze modtog en advarsel, men danskeren havde stadig svært ved at styre temperamentet.

Publikum forsøgte efter bedste evne at hjælpe Maze tilbage i kampen, og det lykkedes også at vinde fjerde sæt med 12-10.

Det blev et lille vendepunkt i kampen, for den danske europamester fra 2009 fik også vundet et lige så tæt femte sæt med 12-10. Desværre formåede Maze ikke at fuldføre sit comeback, og Fegerl afgjorde affæren i sjette sæt.

Med Michael Mazes sensationelle nederlag har EM fået en forfærdelig dansk start, da også Mie Skov tabte sin første kamp i kvindernes singlerække.

 

Dagens Gossip