Tottenham og Eriksen skuffer i London-derby

10/01/2015

Tottenham viste formidabelt spil i sidste rundes 5-3-hjemmesejr over Chelsea, men Christian Eriksens klub skuffede lørdag i endnu et London-derby, da det endte med et 1-2-nederlag ude til Crystal Palace i Premier League.

Harry Kane havde ellers bragt Tottenham, som bejler til Champions League, foran 1-0 kort efter pausen, men de nedrykningstruede værter kom flot igen.

Alan Pardew, der netop har skiftet managerjobbet i Newcastle ud med den tilsvarende stilling i Crystal Palace, kunne se Dwight Gayle udligne på straffespark til 1-1 med 20 minutter igen.

Med 10 minutter tilbage af derbyet blev Jason Puncheon matchvinder for hjemmeholdet, og Pardew har dermed fået en drømmestart som Crystal Palace-manager. Det er blevet til to sejre i to kampe - en i FA Cuppen og så ligasejren over Tottenham.

Sejren over Tottenham sender endda Crystal Palace over nedrykningsstregen. Tottenham er på femtepladsen.

Christian Eriksen spillede hele kampen for udeholdet.