Tottenham vil kun købe Eriksen til start-opstillingen

- Hvis Tottenham har tænkt sig at byde på Eriksen, så er det fordi, han er tiltænkt en plads i startopstillingen som venstre kant, hvor Bale spillede store dele af sidste sæson. Selvom Tottenham har mange gode spiller til de offensive positioner, så ser jeg Eriksen starte inde, hvis han kommer til klubben, siger han.

Hytner afviser dog, at have kendskab til, at der skulle være et konkret Eriksen-bud på trapperne. I stedet vil Tottenham i første omgang koncentrere sig om højrekanten Lamela fra Roma og den rumænske forsvarsspiller Vlad Chiriches, som meldes tæt på klubben. Ligesom et forestående salg af Bale fylder meget på skrivebordet på White Hart Lane.

Men er Eriksen stadig tilgængelig, når handlerne er afsluttet, så kan David Hytner sagtens se, at Spurs vil forsøge at hente den danske landsholdsprofil til London.

Eriksen har været rygtet til adskillige storklubber denne sommer, men intet har været rigtigt konkret endnu. Storspil fra danskeren på landsholdet og i de første runder af den hollandske liga har dog igen fået interessen for danskeren til at blusse op.

I England er Eriksen et stort navn, og hvis danskeren skulle ende i Premier League, vil forventningerne være høje.

- Eriksen er et stort navn herover, men også en spiller, mange fodboldinteresserede ikke har set spille ret meget ud over et par Champions League-kampe mod Manchester City sidste år. Alligevel er der store forventninger til ham, og mange fans regner ham som en rigtig spændende spiller, siger David Hytner.

Interesserede klubber som Tottenham har til og med den 1 september for at gøre alvor af interessen, hvis ikke danskeren skal forblive Ajax-spiller året ud.

 

 

 

 

Dagens Gossip