Tour de Ski: Tysker vinder efter målfoto

Tyskeren Tim Tscharnke vandt herrernes massestart i lørdagens næstsidste etape af Tour de Ski i Val di Fiemme i Italien.

Arrangørerne måtte ty til målfoto for at kunne konstatere, at den 25-årige tysker var første mand over målstregen, for han kæmpede med Alexey Poltoranin fra Kasakhstan om sejren i en særdeles tæt afgørelse. Schweizeren Dario Cologna blev nummer tre.

Nordmanden Petter Northug fører fortsat samlet, men han har kun 3,1 sekunders forspring til sin landsmand Martin Johnsrud Sundby inden sidste etape søndag. Svenskeren Calle Halfvarsson er på tredjepladsen samlet.

Hos kvinderne var det for en gangs skyld ikke Marit Bjørgen, mens hendes norske landsmand Therese Johaug, som skulle øverst på podiet.

Sammen med Heidi Weng, der også er norsk, trak de fra resten af feltet tidligt på kvindernes massestart.

Marit Bjørgen, som havde vundet alle de fem foregående etaper, lavede en lille fejl kort før opløbsstrækningen. Den udnyttede Therese Johaug og spurtbesejrede Bjørgen.

Tour de Ski slutter søndag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip