Tradium Mariagerfjord inviterer til åbent hus

Igen i år slår Tradium Mariagerjord dørene op til handelsgymnasiet og handelsskolernes grunduddannelse. Torsdag den 16. januar mellem 16 og 19 kan de unge og deres forældre besøge afdelingen på Kirketoften 7 i Hobro se studiemiljøet på de to uddannelser, HHX og HG.

- Uanset om man er interesseret i handelsgymnasiet eller HG, så får gæsterne til åbent hus en forsmag på hverdagen på de to uddannelser. Der vil også være rig lejlighed til at møde nuværende elever og lærere samt få en snak med studievejlederne, siger afdelingsforstander Poul Erik Lund, Tradium Mariagerfjord, i en pressemeddelelse.

Elever guider publikum

Ved ankomsten til åbent hus på Kirketoften 7 vil publikum blive budt velkommen af skolens elever, som vil gøre alt for, at de unge og deres forældre får en både hyggelig og informativ aften. Eleverne vil hele aftenen være klar til at svare på spørgsmål om uddannelserne og tilbyde guidet rundvisning på skolen.

Ved åbent hus-arrangementet er der også mulighed for at møde undervisere, studievejledere og ledelse fra både handelsskolens grunduddannelse og handelsgymnasiet.

- Skolens undervisere vil fortælle om fagene på de to uddannelser, og gæster har mulighed for at se, hvordan skolen fungerer i dagligdagen, da en del af skolens elever fra både fra HHX og HG vil være til stede og svare på spørgsmål og samtidig arbejde med mindre projekter, som indgår i den daglige undervisning, siger Poul Erik Lund.

Skolens deltagere i DM i Skills præsenterer deres arbejde forud for konkurrencerne i januar 2014 i Gigantium Aalborg.

 

Dagens Gossip