Træt af dating-app’en Tinder? Så er du ikke alene

Mere end 10 millioner personer verden over bruger Tinder, dating app’en der har spredt sig som en steppebrand det sidste år, og ifølge Tinder logger 60 procent ind hver eneste dag, nogle op til 5-6 gange dagligt. Men danskerne er trætte af Tinder. Det viser en ny undersøgelse, som det uafhængige dating-sammenligningssite Dating-Eksperter.dk har lavet blandt 323 danske Tinder-brugere.

Indholdsløse beskeder og ingen svar er app’ens største problem, afslører danskernes svar, når de blev spurgt om, hvad der irriterer dem mest ved Tinder. Her svarer 50 procent, at indholdsløse beskeder er det værste, 45 procent peger på ingen svar på beskeder, mens 29 procent klager over seksuelt indhold i beskederne.

LÆS OGSÅDanske Tinder-tragedier: Pinagtige og hylende morsomme scoringsforsøg

Sex lader til at være en stor motivation for at bruge Tinder. 55 procent af brugerne angav, at de benyttede app’en til at finde sex. Lige herefter fulgte kærlighed med 45 procent. Men faktisk ønskede en endu større andel på 65 procent af kvinderne at finde kærlighed uden nødvendigvis at inkludere sex. Her angav under 1 procent af de mandlige brugere, at de udelukkende søgte kærlighed. Langt flere mænd end kvinder anvendte Tinder til at finde uforpligtende forhold.

Selvom mange er trætte af Tinder, er app’en ikke dødsdømt endnu. Mere end halvdelen af brugerne vil nemlig fortsætte med at benytte den. Den er trods alt gratis og underholdende tidsfordriv, også selvom ingen af dine mange swipes fører til noget.

Har du alligevel brug for at date andre steder i det virtuelle univers, kan du her tage en test og finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

Dagens.dk hører meget gerne om dine erfaringer med Tinder?

 

Dagens Gossip