Tragisk: Byrådsmedlem døde på valgnatten

Socialdemokraterne i Odsherred Kommune havde et godt valg med en fremgang på syv procentpoint. Men der lægger sig en trist skygge over valgsejren.

Det socialdemokratiske byrådsmedlem Tina Raahage døde nemlig på valgnatten. Den 49-årige socialdemokrat og lærer havde været syg i en længere periode og var ikke genopstillet til valget.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hun nåede ikke at opleve, at borgmester Thomas Adelskov blev genvalgt, og at partiet opnåede 40 procent af stemmerne i kommunen.

Flaget er i dag gået på halv ved rådhuset og administrationscentrene i Odsherred Kommune for at markere dødsfaldet.

Læs borgmester Thomas Adelskovs mindeord herunder:

Det er med tungt hjerte at jeg her til morgen har modtaget meddelelse om at vores byrådskollega og partifælle Tina Raahage (49), efter længere tids sygdom er gået bort i en alt for ung alder.

Både i sit professionelle virke som lærer på Skolen På Fjorden og igennem sit politiske arbejde i byrådet var Tina Raahage optaget af børn og unges trivsel og personlige udvikling. Hendes store engagement kom ikke mindst til udtryk i Tinas enorme arbejdsindsats for at genrejse ungdomsskolen i denne valgperiode. Det er ikke mindst Tinas fortjeneste, som formand for ungdomsskolen, at vi i dag står med et stærkt engageret team af medarbejdere og tilbud i Ung i Odsherred og kommunens to nye ungehuse i Asnæs og Nykøbing.

Tina Raahages var en stor aktiv for den socialdemokratiske byrådsgruppe, hvor hun engagerede sig stærkt i både det politiske arbejde og stillede sit hjem til rådighed for gruppens sociale arrangementer. Tina Raahage vil blive stærkt savnet af såvel den socialdemokratiske gruppe, som sine øvrige kollager i byrådet. Vores tanker og dybe medfølelse går i dag særligt til Tinas mand Torben og hendes to børn, Alexander og Catarina, der har mistet en ægtefælle, mor og fortrolig i en alt for tidlig alder.

Odsherred har mistet en varm og engageret borger.

Æret være Tina Raahages minde.

Thomas Adelskov, borgmester

 

Dagens Gossip