Trapholt i Kolding tilbyder tegnekursus med kendt kunstner

En af Koldings landskendte kunstnere, Mogens Leander, tilbyder nu tegneundervisning på Trapholt i Kolding. Forløbet udbydes af FOF Kolding og henvender sig til alle uanset tegnefærdigheder.

- Alle mennesker har deres helt egen unikke og personlige streg. På kurset udvikler vi denne streg og lader os inspirere af både Trapholts udstillinger og medbragte genstande, siger Mogens Leander.

FOFs kursuskatalog lover, at kursisten får skærpet sin iagttagelsessans og udviklet evner til at tegne det, man ser, og samtidig får trænet øjet og hånden til at arbejde sammen. På kurset vil der blive arbejdet fra de hurtige skitser - til de mere gennemarbejdede tegninger.

Undervisningen sætter fokus på tegningens formsprog og billedfunktion. Grafitblyanter - tegnekul og grafitstifter, er kun nogle af de mange tegneredskaber der vil blive afprøvet, ligesom forskellige papirtypers muligheder, undersøges og afprøves.

Undervisningen løber over seks onsdage på Trapholt med start 6. februar. Tilmelding skal ske til FOF på 7930 8580.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip