Tre bandefolk anholdt for drabsforsøg

Skrevet af BNB

05/04/2013
Her blev en tilfældig 27-årig mand ramt i baghovedet, da der blev afgivet flere skud mod et køretøj ud for nummer 98. Den 27-årige kunne efterfølgende erklæres uden for livsfare. Dagen efter blev en 24-årig mand varetægtsfængslet for drabsforsøget, og nu er yderligere tre mænd, der alle har tilknytning til bandegrupperingen Black Cobra, anholdt i sagen. De er også sigtet for brandstiftelse, oplyser politiet. De tre anholdte, der er henholdsvis 20, 21 og 48 år, er blevet anholdt i løbet af torsdag og fredag. Den 20-årige og den 48-årige har været fremstillet i dommervagten fredag og er blevet fængslet frem til 22. april, mens den 21-årige fremstilles i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg lørdag. BNB

Mest læste i dag

Her blev en tilfældig 27-årig mand ramt i baghovedet, da der blev afgivet flere skud mod et køretøj ud for nummer 98. Den 27-årige kunne efterfølgende erklæres uden for livsfare.

Dagen efter blev en 24-årig mand varetægtsfængslet for drabsforsøget, og nu er yderligere tre mænd, der alle har tilknytning til bandegrupperingen Black Cobra, anholdt i sagen. De er også sigtet for brandstiftelse, oplyser politiet.

De tre anholdte, der er henholdsvis 20, 21 og 48 år, er blevet anholdt i løbet af torsdag og fredag.

Den 20-årige og den 48-årige har været fremstillet i dommervagten fredag og er blevet fængslet frem til 22. april, mens den 21-årige fremstilles i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg lørdag.

BNB