Tre gode dage med kunst i Herning

På trods af håndboldfeberen i den anden ende af byen formåede Art Herning at trække rigtig mange gæster i løbet af de tre dage, den 17. udgave af kunstmessen fandt sted i MCH Herning Kongrescenter fra 24. til 26. januar.

- Særligt vores fredag var meget velbesøgt, og også det nye tiltag med samtaler med aktuelle aktører på messen arrangeret af det digitale kunstmagasin Kunsten.nu blev rigtig godt modtaget, siger Gitte Johannesen fra Galleri Specta og medlem af messeudvalget, i en pressemeddelelse.

I alt 9.504 gæster besøgte Art Herning, og det holder niveau med sidste års messe. Kunstmessens første dag, hvor Preben Elkjær åbnede ballet, var meget travl. Det kunne blandt andre Gallery Poulsen mærke:

- Fredag var euforisk, og generelt har messen været en rigtig god oplevelse, siger indehaver Morten Poulsen. Han havde blandt andet 68 værker af sangeren Leonard Cohen med til Herning, og dem var der bud efter.

- Vi solgte otte værker af Cohen og yderligere fire værker, så messen er bestemt godkendt, siger Morten Poulsen.

Art Herning arrangeres af MCH og Dansk Galleri Sammenslutning. Samtlige messekvadratmeter var udsolgt i år. Næste års messe bliver fra den 23. til 25. januar.

 

Dagens Gossip