Tre kendt skyldige i at tæske mand ihjel

Retten i Holstebro har kendt to mænd og en kvinde skyldige i dødsvold. De er kendt skyldige i at have tæsket den 50-årige Knud Ole Johansen fra Handbjerg til døde. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struers netavis.

Kendelsen er afsagt tirsdag formiddag, og sagen fortsætter nu med, at anklageren og de tre forsvarsadvokater vil fremsætte deres påstande omkring straffens længde.

Det overfald, som sagen drejer sig om, fandt sted i oktober 2011. Ved overfaldet blev Knud Ole Johansen så ilde tilredt, at han endte i koma.

Lægerne kunne ikke redde hans liv, og den 21. november 2011 afgik Knud Ole Johansen ved døden.

Efter overfaldet blev to mænd og en kvinde anholdt og varetægtsfængslet. Det er dem, som Retten i Holstebro nu har kendt skyldige i sagen.

På et tidspunkt overvejede anklagemyndigheden at forlange en tidsubestemt forvaringsstraf til en af de tiltalte, en 38-årig mand. Det fremgår af anklageskriftet i sagen.

Inden sagen gik i gang i retten, meddelte anklagemyndigheden dog, at påstanden mod den 38-årige ville være en almindelig fængselsstraf.

I forbindelse med volds- og drabssager gives forvaring kun til personer, som flere gange tidligere er dømt for alvorlig personfarlig kriminalitet, det vil sige vold, drab eller røveri.

 

 

Dagens Gossip