Tre kvinder hapset for kæmpe karameltyveri

Tre midaldrende kvinder blev mandag aften taget for chokolade- og karameltyveri i Bilka for over 10.000 kroner.

Midt- og Vestsjællands Politi kom til og anholdt to kvinder på 33 og 45 år fra Helsingør og en kvinde på 36 år fra Espergærde.

- De havde gået rundt i Bilka med en indkøbsvogn, som de havde fyldt med chokolade, karameller og to sodavand til en samlet værdi af 10.222 kroner, oplyser kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard til Ritzau.

- Med den fyldte indkøbsvogn var de gået gennem en ubemandet kasse, hvorefter butikskontrollanten pågreb dem på P-pladsen med de ubetalte varer, fortæller han.

Politiet anholdt alle tre kvinder og sigtede dem for butikstyveri.

Bilka fik varerne i indkøbsvognen retur og havde kun et erstatningskrav for to sodavand, som kvinderne allerede havde drukket.

Da betjente visiterede den 45-årige kvinde, fandt de et kontant pengebeløb større end værdien af de stjålne varer. Da den 45-årige havde gæld til Skat, beslaglagde politiet størstedelen af de fundne penge som afdrag på gælden til det offentlige.

De tre anholdte skal afhøres nærmere i løbet af tirsdagen, hvorefter politiets jurister vil tage stilling til, om nogen af de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip