Tre kvinder hapset for kæmpe karameltyveri

Tre midaldrende kvinder blev mandag aften taget for chokolade- og karameltyveri i Bilka for over 10.000 kroner.

Midt- og Vestsjællands Politi kom til og anholdt to kvinder på 33 og 45 år fra Helsingør og en kvinde på 36 år fra Espergærde.

- De havde gået rundt i Bilka med en indkøbsvogn, som de havde fyldt med chokolade, karameller og to sodavand til en samlet værdi af 10.222 kroner, oplyser kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard til Ritzau.

- Med den fyldte indkøbsvogn var de gået gennem en ubemandet kasse, hvorefter butikskontrollanten pågreb dem på P-pladsen med de ubetalte varer, fortæller han.

Politiet anholdt alle tre kvinder og sigtede dem for butikstyveri.

Bilka fik varerne i indkøbsvognen retur og havde kun et erstatningskrav for to sodavand, som kvinderne allerede havde drukket.

Da betjente visiterede den 45-årige kvinde, fandt de et kontant pengebeløb større end værdien af de stjålne varer. Da den 45-årige havde gæld til Skat, beslaglagde politiet størstedelen af de fundne penge som afdrag på gælden til det offentlige.

De tre anholdte skal afhøres nærmere i løbet af tirsdagen, hvorefter politiets jurister vil tage stilling til, om nogen af de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

/ritzau/