Tre Levakovic-fætre anholdt: 22-årig var efterlyst for voldtægt

Den 22-årige Alpacino Petrovic var efterlyst i Sverige mistænkt for at havde holdt sin 25-årige eks-kone fanget i 16 dage, hvor han blandt andet voldtog hende og udsatte hende for grov mishandling.

Svensk politi havde en en formodning om, at han var flygtet til Danmark, hvor han kunne nyde beskyttelse af sin familie - den storkriminelle og berygtede sigøjnerfamilie Levakovic. Det viste sig at holde stik.

I lørdags blev Petrovic anholdt på Tagensvej i København. Her var hans sammen med sine fætre Jimmi og Dollar Levakovic i færd med at begå indbrud. Det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Sigøjnergangster smidt ud af Danmark

Søndag blev de alle tre fremstillet i grundlovsforhør og fængslet til den 24. oktober. Retten i Lund havde allerede varetægtsfængslet Alpacino Petrovic 'in absentia,' og han derfor ventes at blive udleveret til Sverige i løbet af de kommende dage.

Forrige weekend fandt en politipatrulje Petrovics 25-årige eks-kone på Tornavägen i Lund. Hun har forklaret politiet, at eks-manden havde holdt hende fanget i 16 døgn, og at hun blandt andet var blevet voldtaget, havde fået barberet håret af og var blevet truet med en pistol.

LÆS OGSÅ: Sigøjnerfamilie scorer 300.000 om måneden i sociale ydelser

Kvinden havde den 5. september opsøgt manden, hun har børn med, for at dele boet efter skilsmissen. Men Alpacino Petrovic havde i stedet holdt hende indespærret og mishandlet hende.

På adressen fandt politiet tre sigøjnere, to kvinder og en mand som alle blev anholdt for at medvirke til volden og frihedsberøvelsen.

Jimmi og Dollar Levakovic er brødre til Jura Levakovic, som fornylig blev dømt for hjemmerøveri og bankrøveri og udvist til Kroatien.

Følg også Dagens.dk på Facebook - klik her og få masser af nyheder og underholdning hver dag.

 

Dagens Gossip