Tre mænd anholdt for hjemmerøveri i Kolding

To mænd på henholdsvis 18 og 22 år blev ofre, da fire maskerede mænd torsdag aften kort efter klokken 21 trængte ind i boligen. Alle mænd var maskerede og to af mændene truede ofrene med en pistol. Desuden blev den ene af mændene slået i hovedet med pistolen, så han fik mærker af det, fortæller Arno Petersen fra lokalpolitiet i Kolding.

Gerningsmændene fik truet sig til et mindre kontantbeløb, samt nogle bøtter med småpenge.

Et vidne så tre mænd løbe af en svalegang ved ungdomsboligerne. Efterfølgende blev en mand set løbe med en kniv i hånden. De stak af i retning mod Rema 1000 på Kløvervej.

Politiet blev alarmeret og den ene af ofrene så bilen med gerningsmændene, mens politiet var på Tvedvej. Der blev indsat en del patruljebiler og efter en times tid blev tre mænd anholdt. Alle mænd er fra Kolding - to på 21 år samt en 18-årig mand.

Alle mænd nægter sig skyldige. En fjerde gerningsmand er muligvis på fri fod.

Politiet arbejder her til formiddag intenst med sagen, der virker lidt komplekst:

- Vi har mange løse ender, som vi forsøger at få samling på, fortæller Arno Petersen.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der måske har set gerningsmændene omkring OK-tanken på Tvedvej eller deres færden mod Rema 1000 på Kløvervej. Oplysninger i sagen kan gives til lokalpolitiet i Kolding på 1-1-4.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip