Tre nederlag på stribe til Laudrup

Tre nederlag i træk. Sådan lyder realiteterne for Swansea, der lørdag indkasserede et nederlag til Tottenham hjemme på Liberty Stadium. Trods pokalsuccesen og den unægtelig flotte placering i toppen af Premier League dukker ordet krise alligevel langsomt op i periferien. Michael Laudrup mener dog, at holdet nok skal komme tilbage og blot har manglet de sidste marginaler i kampene.

- Vi havde gode perioder i hver af de tre kampene. Bare fem procent mere i hver kamp kunne have forvandlet det til uafgjorte resultater, lyder det fra ham til klubbens hjemmeside.

Bale gjorde forskellen

Swansea er trods nederlaget lørdag stadig placeret på niendepladsen i Premier League, og selvom holdet præsterede en sløj første halvleg, har den danske manager roser til holdet.

- Vores hold reagerede godt, og vi burde have scoret gennem Nathan (Dyer, red.). Vi vidste, at de kunne være trætte, og i anden halvleg dominerede vi meget. Vi var tæt på, men ikke tæt nok til sidst.

Inden Michu fik pyntet på resultatet tyve minutter før tid, havde Tottenhams absolutte stjerne, Gareth Bale, afmonteret Swansea. Først som oplægger og dernæst som målscorer, og netop han var tungen på vægtskålen, erkender Laudrup.

- De fik en god start. Ved det første mål kunne vi have gjort mere, men det andet mål fra Gareth Bale er bare fantastisk sat ind af en meget god spiller.

- Når du har en spiller som Bale på dit hold, har man en spiller, der kan skaffe dig et mål ud af ingenting, og han var forskellen i dag, lyder det fra Laudrup.

Skal rejse sig mod Norwich

Der resterer syv kampe af sæsonen for Michael Laudrup og Swansea, hvor modstanderne heriblandt er 'store' drenge som Manchester City, Chelsea og Manchester United. Derfor vægter næste uges udebaneopgør mod Norwich meget. Et opgør, som den danske manager ikke undervurdere trods Norwich' placering

- Næste uge skal vi spille en anden type kamp mod Norwich. De er i den gruppe af hold, som stadig kigger sig over skulderne.

 

Dagens Gossip