Tre NFL-kampe i London i 2014

08/10/2013 23:18

BNB

Nyheder
NFL fortsætter med at udvide antallet af kampe på Wembley Stadium i London.I denne sæson er der for første gang to kampe på engelsk jord, men næste år vil der være tre, offentliggjorde NFLs øverste chef, Roger Goodell, tirsdag aften.- Vores fans i Storbritannien fortsætter med at demonstrere, at de elsker football og vil have mere. Begge kampe i år blev hurtigt udsolgt. Fansenes entusiasme fortsætter med at vokse. Ved at spille to kampe i Storbritannien i år skaber vi flere fans, og vi håber, at vi med tre kampe i London næste år, vil tiltrække endnu flere fans, siger Roger Goodell i en pressemeddelelse.Allerede sidste år accepterede Jacksonville Jaguars’ ejer, Shahid Khan, der også ejer Premier League-holdet Fulham, som har hjemme i London, at lade holdet spille en kamp i London de følgende tre år. Ud over Jaguars vil Atlanta Falcons og Oakland Raiders agere hjemmehold i de tre kampe i 2014. Hvem modstanderne bliver, og hvornår kampene spilles, er endnu uvist. Det vil blive offentliggjort senere i løbet af denne sæson.Den første af årets to kampe på Wembley blev afviklet 29. september. Her vandt Minnesota Vikings 34-28 over Pittsburgh Steelers foran 83.518 tilskuere. Den anden og sidste kamp spilles søndag 27. oktober, når Jacksonville Jaguars møder San Francisco 49ers.Wembley har lagt græs til en grundspilskamp siden 2007, og siden har spekulationerne om, hvorvidt der på sigt vil være et fast NFL-hold i London, taget til i styrke. Der har også været spekulationer om, at London kunne være i spil til at være vært for en Super Bowl i fremtiden.

Mest læste i dag

NFL fortsætter med at udvide antallet af kampe på Wembley Stadium i London.

I denne sæson er der for første gang to kampe på engelsk jord, men næste år vil der være tre, offentliggjorde NFLs øverste chef, Roger Goodell, tirsdag aften.

- Vores fans i Storbritannien fortsætter med at demonstrere, at de elsker football og vil have mere. Begge kampe i år blev hurtigt udsolgt. Fansenes entusiasme fortsætter med at vokse. Ved at spille to kampe i Storbritannien i år skaber vi flere fans, og vi håber, at vi med tre kampe i London næste år, vil tiltrække endnu flere fans, siger Roger Goodell i en pressemeddelelse.

Allerede sidste år accepterede Jacksonville Jaguars’ ejer, Shahid Khan, der også ejer Premier League-holdet Fulham, som har hjemme i London, at lade holdet spille en kamp i London de følgende tre år. Ud over Jaguars vil Atlanta Falcons og Oakland Raiders agere hjemmehold i de tre kampe i 2014. Hvem modstanderne bliver, og hvornår kampene spilles, er endnu uvist. Det vil blive offentliggjort senere i løbet af denne sæson.

Den første af årets to kampe på Wembley blev afviklet 29. september. Her vandt Minnesota Vikings 34-28 over Pittsburgh Steelers foran 83.518 tilskuere. Den anden og sidste kamp spilles søndag 27. oktober, når Jacksonville Jaguars møder San Francisco 49ers.

Wembley har lagt græs til en grundspilskamp siden 2007, og siden har spekulationerne om, hvorvidt der på sigt vil være et fast NFL-hold i London, taget til i styrke. Der har også været spekulationer om, at London kunne være i spil til at være vært for en Super Bowl i fremtiden.