Tre personer ramt af strejfskud

Tre personer kom mandag aften ind på Herlev Hospitals akutmodtagelse, fordi de var blevet ramt af skud. Mændene befandt sig sammen med to andre personer i en bil, der blev beskudt i et vejkryds i Ballerup.

To af personerne er natten til tirsdag blevet udskrevet, mens én fortsat er indlagt og venter på at blive opereret. Ingen af de tre har på noget tidspunkt været i livsfare ifølge Københavns Vestegns Politi.

Politiet har natten til tirsdag talt med de to mænd, som ikke kom til skade ved skyderiet.

- De er blevet afhørt med en sigtets rettigheder og er nu løsladt igen, siger politikommissær Hans Christian Tonnesen, der leder efterforskningen.

- Vi kan endnu ikke sige, hvad det her går ud på, tilføjer han.

De fem beskrives alle som "unge mænd". Bortset fra den oplysning er det småt med informationer fra politiet.

Politiet modtog anmeldelsen om hændelsen klokken 22.55 og valgte at sende en patrulje af sted.

- Ingen af skaderne er livstruende. Der er tale om såkaldte strejfskud, fortalte Steffen Østergaard, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, til Ritzau ved midnatstid.

- Vi har endnu ingen persondata på de tre, så vi har ikke haft mulighed for at undersøge, om de har relationer til bander eller rockergrupper. De forurettede har indtil videre ikke været særlig meddelsomme, tilføjede han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip