Tre uheld på få minutter på Køge Bugt Motorvejen

På ganske få minutter skete der onsdag eftermiddag tre uheld i det nordgående sport på Køge Bugt Motorvejen. Klokken 15.26 og minutterne herefter bumpede bilerne sammen sammen på stribe ved vejarbejdet nær Solrød Strand. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Første uheld skete, da en personbil i anden vognbane bremsede, fordi der op opstået kø forude. Det overså bilisten bagved og kørte op i den forankørende. Ingen personer kom noget til ved uheldet.

Som følge af det første uheld stødte to andre biler sammen i sekunderne efter, da den bagerste bilist for sent opdagede, at der blev bremset op. Også her var der kun tale om materiel skade.

Trafikken stod stille efter de to første uheld, men det opdagede en 55-årig kvinde fra Glumsø ikke før, det var for sent at bremse. Hun ramte en forankørende, som blev skubbet frem og skadede to andre personbiler. En person blev efterfølgende kørt til kontrol på skadestuen.

Foto: Arkiv, Elo Christoffersen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip