Tre unge truet med kniv ved stoppested

Tre unge blev lørdag aften truet med kniv og udsat for et røveri, da de stod ved et busstoppested i Aarhus-bydelen Hasle. Politiet har mistanke om, at de tre mænd bag knivrøveriet blot 20 minutter før havde forsøgt at røve to kvinder i samme område.

- De unge bliver beordret væk fra busstoppestedet for at tømme deres lommer. Det er rimelig groft, og vi håber på, at nogen vil hjælpe os i efterforskningen, siger Tommy Byrial Jørgensen, vagtchef ved politiet i Aarhus.

Udbytte af røveriet mod de tre unge på 15-16 år blev en Iphone og en Ipod samt et par handsker.

Til gengæld lykkedes det ikke tre mænd at gennemføre et røveri mod to midaldrende kvinder på Ryhavevej i Aarhus. De to kvinder råbte nemlig op, så røverne forsvandt fra stedet.

- Vi kunne godt have en mistanke om, at gerningsmændene var de samme. Når det ikke lykkedes i første omgang, prøver man igen i det samme område, siger Tommy Byrial Jørgensen.

De tre gerningsmænd til røveriet mod de unge beskrives som udlændinge og omkring 180 centimeter høje.

Den ene var iført sort tøj og en elefanthue, mens den anden var iført en farverig bluse eller jakke, muligvis af mærket Adidas.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip