Tredje sejr i rap i hus for Arsenal

Uden på nogen måde at spille prangende eller overbevisende vandt Arsenal lørdag 1-0 ude over bundholdet Wigan, og den sejr betyder, at London-klubben overtager tredjepladsen i Premier League - i hvert fald indtil de øvrige tophold har spillet i denne runde.

Det er den tredje sejr på stribe for Arsenal, som er ved at rejse sig over 0-2-skuffelsen mod Swansea 1. december, og snakken om at manager Arsène Wenger burde fyres må være forstummet.

Wigan derimod har ikke vundet i de seneste fem kampe, og holdet slår rødder under nedrykningsstregen.

I lørdagens kamp mod Arsenal kæmpede Wigan ellers indædt for at vriste sig fri af tabellens bundstrid, og det nordvestengelske mandskab gjorde det også til mere end godkendt i første halvleg.

De blåhvide lagde højt og massivt pres på Arsenal fra kampstart, de kombinerede godt og læste London-klubbens spil glimrende.

Faktisk havde Wigan godt styr på kampen, og Arsenal kom ikke frem til noget nævneværdigt, men foran Wojciech Szczesnys mål blev provinsklubbens angribere tilsyneladende momentant blinde og muskelsvage.

Arsenal var en smule bedre efter pausen, men der skulle hjælp fra dommeren til, før London-holdet kunne bringe sig foran.

Manden i sort fløjtede og pegede på straffepletten, da Theo Walcott blev væltet bagfra af en klodset Jean Beausejour i feltet, og Mikel Arteta scorede sikkert på det efterfølgende straffespark efter en times spil.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip