Tredjekæden reddede Frederikshavn

Tobias Kisum, Nikolaj Nedermark og Nikolaj Meyer er Frederikshavn White Hawks’ tredjekæde og blev vendelboernes helte.

Trioen scorede alle tre mål i høgenes 3-2 sejr med Nikolaj Meyer som matchvinder godt et kvarter inde i fjerde periode i en fantastisk kulisse med 3.206 tilskuere i Rødovre Skøjte Arena.

Tobias Kisum åbnede scoringen efter fire minutter, og Nikolaj Nedermark fulgte op i starten af anden periode, men Mighty Bulls kom stærkt tilbage.

Ét minut inde i tredje periode reducerede Michael Smidt, og med blot fem sekunder tilbage af ordinær tid kvitterede Rasmus Astrup i seks mod fire.

- Foran 2-0 burde vi kontrollere kampen bedre. Rødovre bliver ved at tro på det, og taget på skøjtehallen var ved at løfte sig ved 2-2 målet, siger White Hawks’ assisterende træner, Mike Grey.

- I fjerde periode havde begge hold store chancer, og vi skal være glade for målmand Bryan Hogan. Dén kamp kunne Rødovre lige så godt have vundet. Rødovre Mighty Bulls cheftræner, Brad Gratton, havde ros til sine spillere, som efter en lidt langsom start spillede sig op.

– Vi arbejdede hårdt og gjorde det så godt, vi kunne. Vi blev bedre og bedre og gav Frederikshavn færre chancer, men manglede lige det ekstra, der kunne have afgjort kampen, siger han.

- Selvfølgelig er man altid skuffet efter et nederlag, men i morgen er en ny dag, og vi tager torsdag til Frederikshavn for at vinde, så vi får en kamp mere på hjemmebane.

AL-Bank Ligaen, semifinale, 4. kamp

Rødovre Mighty Bulls-Frederikshan White Hawks 2-3 (0-1, 0-1, 2-0, 0-1)

Frederikshavn fører 3-1 i kampe (bedst af syv)

 

Dagens Gossip