Tricktyve slår til igen: Kvinde viste vej og fik stjålet 17.000 kroner

- Moralen i denne historie er, at man ikke skal hjælpe andre. Det kan simpelthen ikke betale sig at være venlig, siger 72-årige Kirsten Svejstrup til aoh.dk.

Denne konklusion er Kirsten Svejstrup fra Ikast kommet frem til, efter hun i den forgangne uge havde været på indkøb i det lokale supermarked.

Da hun stod var i gang med at betale sine varer ved kassen, var der problemer med en stregkode på en af varerne, og derfor begyndte der at danne sig kø bag den 72-årige.

Læs også: Tricktyve på spil med danmarkskort

- Jeg indrømmer, at jeg ikke ligefrem holdt øje med, om folk stod for tæt på og stirrede på mig, for jeg gik ud fra, at folk har pli og holder afstand. Da jeg taster min kode, har de formentlig afluret den, siger hun hjemmesiden.

Da Kirsten Svejstrup har betalt for sine varer og er gået hen til sin bil på parkeringspladsen, bliver hun standset af en engelsktalende mand med et landkort.

Imens hun lægger sine varer i bagagerummet, forsøger hun at hjælpe den forvirrede mand ved at pege på landkortet.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg har tidligere boet i USA, så jeg slår automatisk over på engelsk og prøver at hjælpe ham med at finde vej ud fra det kort, han sidder med. Der burde nok have ringet en alarmklokke dér, indrømmer Kirsten Svejstrup over for aoh.dk.

Men kort tid efter, Kirsten Svejstrup har hjulpet den engelsktalende mand, var der blevet hævet 17.000 kroner på hendes Dankort og Master Card, som hun havde fået stjålet på parkeringspladsen.

Desværre er det langt fra første gang, denne metode er blevet brugt i forbindelse med tricktyverier.

I maj fortalte Dagens.dk om en kvinde fra Ringsted, der fik franarret sig et større kontantbeløb efter en lignende episode.

 

Dagens Gossip