Trods blodigt cykelstyrt: Dennis Knudsen klar til Ironman

Det var en grim oplevelse, da Dennis Knudsen lørdag den 10. august under en træningstur på cykel måtte en tur i asfalten. Den kendte stylist trænede til Ironman-konkurrencen i København søndag. Men med en mindre hjernerystelse og 20 sting i ansigtet var det tvivlsomt, om kendis-frisøren var i stand til at stille op. Nu er der imidlertid godt nyt.

For efter et besøg på plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet har lægerne givet Dennis Knudsen grønt lys til at deltage - så længe han sørger for at passe på det sår i ansigtet, han fik efter lørdagens voldsomme styrt på cyklen.

- Jeg må gerne deltage, så længe jeg husker at rense og vaske såret, efter jeg har været i vandet. Jeg har fået nogle specielle salver og væsker, som jeg skal rense sårene i, så der ikke går infektion, fortæller Dennis Knudsen til bt.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Han fortæller også, at det var såret i ansigtet, der udgjorde den største trussel mod deltagelsen af det hårde motionsløb søndag. Hjernerystelsen var overstået på et par dage.

- Jeg har hele tiden håbet, at jeg fik lov til at deltage i konkurrencen, men var mit sår i ansigtet ikke groet ordentligt sammen, ville jeg ikke stille op. Men lægerne synes, at det så rigtig pænt ud. Jeg er virkelig helet pænt på en uge, siger Dennis Knudsen.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen i blodigt cykelstyrt: Hjernerystelse og 20 sting

Søndagens Ironman-konkurrence består af 42,195 kilometer løb, 3,8 kilometer svømning og 180 kilometer cykling.

Også Kronprins Frederik planlægger at trække i motionstøjet søndag for at deltage i konkurrencen, der kaldes KMD Ironman Copenhagen

 

Dagens Gossip