Trods underskud: Brøndby går frem på sponsorindtjening

Brøndby IF har torsdag udsendt regnskabet for første kvartal af 2015, og det fremviser et samlet underskud før skat på 11,9 millioner kroner.

Underskuddet var forventet og holder sig til planen om at skabe ligevægt i resultatet i 2017, lyder det fra klubben, der glæder sig over, at der er solid fremgang i sponsorindtægterne.

- Vi har specielt haft en flot vækst i omsætningen fra sponsorer og partnere på hele 35 procent, udtaler direktør Jesper Jørgensen i regnskabsmeddelelsen.

- Vi forventer fortsat, at potentialet på dette forretningsområde indfries yderligere og giver øget vækst i omsætningen fra sponsorer og partnere i resten af 2015, uddyber direktøren.

Brøndby foretog i 2014 en massiv nedskrivning i første kvartal, som gav et minus på hele 120,9 millioner kroner for perioden. Når man ser bort fra denne nedskrivning, leverer selskabet også fremgang i resultatet på 7,8 millioner kroner i forhold til samme periode i 2015.

Det nye underskud bringer egenkapitalen ned på 68,3 millioner kroner, mens den likvide beholdning nu er 16,2 millioner kroner.

Det forventelige underskud betyder, at Brøndby fastholder målsætningen om et underskud på 15-25 millioner kroner før skat for hele 2015.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip