Trodsig AaB-træner: Vi skal have et resultat i Belgien

AaB's træner Kent Nielsen har tænkt sig at jagte den sidste, mikroskopiske mulighed for avancement, når nordjyderne i næste uge spiller Europa League-returkamp mod Club Brugge i Belgien.

Det ser temmelig sort ud efter nederlaget på 1-3 i Aalborg torsdag aften, men AaB kommer ikke til Belgien for at spare spillere eller kræfter, fastslår mestertræneren.

- En nøgtern vurdering efter slutresultatet giver vel 98-99 procents chance for, at tingene er afgjort. Men vi er stadig fokuserede på, at vi skal spille en fodboldkamp, som vi skal forsøge at få et resultat i.

- Det er stadig stort for os som klub at være med. Så må vi se, om der åbner sig nogle muligheder for os undervejs, siger Kent Nielsen.

Efter tre hjemmesejre i gruppespillet lykkedes det torsdag aften altså ikke for de danske mestre at fortsætte stimen mod det stærke gæstehold, der var en klasse bedre i det meste af kampen.

To belgiske mål i løbet af fire minutter midtvejs i første halvleg afgjorde reelt kampen, inden Kenneth Emil Petersen scorede et uheldigt selvmål efter pausen.

- De første 20 minutter bølgede det meget frem og tilbage, og begge hold havde deres muligheder.

- Når man er oppe imod nogen, der er bedre end én selv, skaber man resultaterne ved at score på halve og trekvarte chancer. Det gjorde vi ikke, siger Kent Nielsen.

Han er utilfreds med Club Brugges første scoring, som Obbi Oularé headede ind fra tæt hold.

- Der kom et indlæg, hvor vi var fire mod én i feltet, og det er vi ikke tilfredse med. Til gengæld må vi holde hænderne op og sige, at det var et klassemål, de lavede til 2-0, og i resten af første halvleg havde vi det svært.

- Vi forsøgte at komme ind i det i starten af anden halvleg, men vi lavede et meget uheldigt selvmål. Det var det bedste hold, der vandt, siger Kent Nielsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip