Troels Bech: Jeg bliver aldrig Thomas Franks afløser

Det er ikke noget let job at være træner i Brøndby, og Thomas Frank har i medierne flere gange været rygtet i nærheden af en fyreseddel, men Brøndby-træneren sidder stadig i sædet hos holdet fra Vestegnen.

Nu har klubben så hentet en tidligere træner ind som sportsdirektør i skikkelse af Troels Bech, og for udenforstående kan man tænke, at det er et smart træk med en sportsdirektør, der kan overtage trænersædet - i hvert fald midlertidigt, hvis Thomas Frank på et tidspunkt fyres.

Men den tanke skyder Troels Bech helt ned.

- Det er et vigtigt signal at sende, at jeg er færdig med trænergerningen, og derfor passer det så godt med, at jeg også kan mærke, at jeg er færdig med trænergerningen, siger Troels Bech.

- Jeg synes, det er en meget, meget vigtig besked at sende.

Den tidligere OB-træner skal aldrig tilbage på grønsværen og finde weekendens 11 startende til kamp, og derfor kan Thomas Frank fortsætte sit arbejde vel vidende, at hans nye chef på ingen måde har tanker i retning af hans job.

- Der skal ikke være nogen, som står og trykker på Thomas Frank, og sådan får han det heller ikke, for sådan skal ingen trænere have det, lyder det fra Troels Bech.

Den nye sportsdirektør havde mandag første arbejdsdag i Brøndby, hvor han nu skal til at tegne de sportslige linjer i den ambitiøse klub, der har en målsætning om igen at vinde DM i 2018.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip