Troels Bech vil ikke kalde OB et tophold

OB er fortsat ubesejret efter mødet med FC Nordsjællands reserver.

Med en 1-0-sejr over FC Nordsjælland er OB stadig ubesejret efter seks kampe i Superligaen og ligner dermed et hold, der vil kæmpe med om medaljer i toppen af rækken.

Den snak ville OB-træner Troels Bech dog slet ikke ind på efter fynboernes sejr.

- Jeg ser os ikke som et tophold, men erkender, at vi gerne vil være det. Men når man er sluttet som nummer 10 i de seneste to sæsoner, skal man først hen over midten, inden man kan kalde sig et tophold. Så det skal vi i første omgang bevise, at vi kan, sagde Troels Bech.

På trods af titlen som ubesejret har OB da også spillet fire ud af seks kampe uafgjort i sæsonen, og den femte i rækken var ved at komme i søndagens kamp mod FC Nordsjælland.

Vicemestrene stillede op med en lang række reserver, og otte af de normale stamspillere var ikke med i Odense. Den normale anfører Nicolai Stokholm sad på bænken, men kom ikke på banen.

- De mange udskiftninger har noget at gøre med, at vi har haft fire kampe på 10 dage, så der var mange, som havde brug for hvile oven på Elfsborg-kampen torsdag, sagde FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand, efter kampen og afviste, at de mange udskiftninger skulle være en nedpriotering af Superligaen frem mod returkampen i Europa League-kvalifikationen mod Elfsborg torsdag.

De mange nye spillere gjorde det da også udmærket og formåede at holde OB stangen langt ind i anden halvleg. Og bedst som man troede, at OB endnu en gang skulle være den ene part i en pointdeling, lykkedes det fynboerne at få sejren.

De normale angribere, Morten Skoubo og Darko Bodul, havde ikke gjort meget væsen af sig i kampen, og sejrsmålet kom også fra en noget uventet kant. Efter noget klumpspil i målfeltet oven på et hjørnespark, dumpede bolden ned til indskiftede Jeppe Hansen, der kunne brage bolden i kassen og modtage tilhængernes hyldest for sit første mål i OB-trøjen.

- Det er helt vanvittigt og ikke rigtig til at forstå. Det var den fedeste følelse. Jeg er slet ikke vant til så meget opmærksomhed, sagde Jeppe Hansen, der før sæsonen kom til OB fra 2. divisionsklubben Næsby.

 

Dagens Gossip