Troels Lund Poulsen skal tilbage i den varme stol

Troels Lund Poulsen bekræfter over for Berlingske Nyhedsbureau, at han er blevet genindkaldt.

»Jeg har hele tiden sagt, at jeg ville svare på alle kommissionens spørgsmål. Ligesom jeg har gjort det klart, at skulle kommissionen have yderligere spørgsmål end dem, jeg allerede har svaret på, så besvarer jeg naturligvis også disse,« skriver han i en mail.

Skattesagskommissionen har til opgave at undersøge lækagen af Helle Thorning-Schmidts (S) mand, Stephen Kinnocks, skatteforhold, og hvorvidt der var tale om politisk misbrug af sagen.

Peter Arnfeldt siger til Politiken, at han er blevet bedt af kommissionen om at dukke op i september for tredje gang. Han understreger, at han endnu ikke ved, hvad spørgetemaet bliver, men hvis det handler om lækagen af Thorning-familiens skattepapirer, så møder han ikke frem.

»Så bliver jeg nødt til at skuffe kommissionen. Jeg vil ikke give Københavns Politi endnu en undskyldning for at sidde på hænderne i efterforskningen af den proformasigtelse, som de rejste mod mig i september sidste år,« siger Peter Arnfeldt til avisen.

Politiet sigtede ham i fjor for at have overtrådt den skrappe del af straffelovens bestemmelse om videregivelse af fortrolige oplysninger. Forældelsesfristen for den paragraf er på fem år.

Skattesagskommissionen kommer med sin rapport senest 12. marts 2014.

 

Dagens Gossip