Truede med at brække ismands nakke: Røvere stjal fra Hjem Is-bil

I aftes anmeldte en ismand et røveri, som var sket i Islandshøjparken i Nivå omkring klokken 18.25.

Den 22-årige ismand fra Hillerød havde opdaget, at fire unge mænd var i færd med at stjæle is fra hans Hjem Is-bil.

Da han råbte dem an, tog den ene kvælertag på ham og truede med at brække hans nakke. Politiet efterlyser nu røverne.

Den ene beskrives som mand, mellemøstlig af udseende, 27-32 år, 185 centimeter, kraftig af kropsbygning og brun i huden. Han havde sort, kort hår klippet som Army cut. Han havde kort skæg, som var trimmet med skarbe kanter, og var iført sort North Face dunjakke med hætte.

Den anden beskrives som mand, mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 180-185 centimeter høj, spinkel af kropsbygning med brun hud. Smalt/slankt ansigt, indsunkne kinder, gennemborende øjne, kraftige øjenbryn. Han talte dansk med accent og var iført grå lang dunjakke/parka ala Canadian Goose med hætten trukket op.

Den tredje beskrives som mand, mellemøstlig af udseende, 18-23 år, 165-170 centimeter høj og almindelige af kropsbygning. Hudfarve: Brun. Han havde kort sort hår og fremsto aggressiv og konfronterende, som om han ville "vise sig" for de andre gerningsmænd. Han talte dansk med accent og var iført gråt jogging tøj.

Hjem Is fortsætter kørsel
Borgerne i området vil fortsat blive betjent af en Hjem Is-bil, oplyser virksomheden.

- Uden på nogen som helst måde at bagatellisere sagen har vi indtryk af, at der er tale om nogle drengestreger, og da sælgeren griber ind, tager den ene af dem ham om halsen. Indtrykket er ikke, at de ville overfalde ham, men at situationen udviklede sig, siger chef for Hjem Is i Hillerød Per Frederiksen til Dagens.dk.

Der har tidligere været sager af lignende art fremme, hvor virksomheden har stoppet med at køre. Blandt andet i et område på Nørrebro og i Esbjerg.

- Der er områder, vi ikke kommer i længere. Når vi ikke føler os trygge, kommer vi ikke. Det er klart, at enhver hændelse af denne art behandler vi seriøst og snakker med dem, som kører, om de har lyst til at køre derned, siger Per Frederiksen.

 

Dagens Gossip