Trusler mod galleriejer i Skanderborg: Politiet ikke nærmere en opklaring

Sydøstjyllands Politi er endnu ikke kommet nærmere en opklaring af truslen mod galleriejer Erik Guldager fra Galleri Draupner i Skanderborg. Galleriet er kendt for at have udstillet Muhammedtegninger.

Politiet har hele eftermiddagen søgt efter en sort bil. Tidligere blev det oplyst, at der var tale om en Audi, hvilket nu er afkræftet. Det er derimod bekræftet, at det var en større sort coupélignende bil, med stjålne nummerplader HW 49 081, der kørte fra stedet efter hændelsen. Det kan muligvis være en Opel Insignia, sedan.

Det tyder på, at bilen i høj hastighed kan være kørt fra Skanderborg i retning mod Ry. Politiet vil derfor gerne høre fra borgere der har set eller kan have set køretøjet i eftermiddag omkring klokken 12-14.

Et større område er blevet afsøgt med helikopter, men heller ikke dette har bragt politiet tættere på køretøjet. Området omkring Galleriet er gennemsøgt af politihunde, blandt andet for at finde eventuelle spor efter gerningsmændene.

Den ene af gerningsmændene truede galleriejer Erik Guldager med en pistollignende genstand. Også den anden var bevæbnet med noget, der lignede en pistol, og bar desuden på et alufarvet baseballbat.

Har du oplysninger i sagen, så ring til Sydøstjyllands Politi på 1-1-4.

 

Dagens Gossip