Trussel: Kuffert med værktøj lukkede Østergade i Odense

05/12/2012 22:43

Holger Madsen

Nyheder
Kufferten blev fundet i eftermiddag ved 15.30-tiden, hvor den var blevet efterladt ved Østergade nummer 22 i Odense. - Det var ikke muligt at udfinde en ejermand til kufferten. Men selvom der ikke var nogen trusler i forbindelse med kufferten, ønsker vi ikke at tage nogen chancer. Derfor blev Østergade afspærret fra Grønlandsgade til Hans Mules Gade, og Ammunitionsrydningstjenesten fra Skive blev tilkaldt, oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Erik Skov. Ammunitionsrydningstjenesten foretog røntgenfotografering af kufferten, hvor det blev konstateret, at den indeholdt værktøj, og afspærringen blev ophævet igen klokken 19.41. Kufferten blev indbragt til Politigården i Odense, hvor den er registreret som hittegods.

Mest læste i dag

Kufferten blev fundet i eftermiddag ved 15.30-tiden, hvor den var blevet efterladt ved Østergade nummer 22 i Odense.

- Det var ikke muligt at udfinde en ejermand til kufferten. Men selvom der ikke var nogen trusler i forbindelse med kufferten, ønsker vi ikke at tage nogen chancer. Derfor blev Østergade afspærret fra Grønlandsgade til Hans Mules Gade, og Ammunitionsrydningstjenesten fra Skive blev tilkaldt, oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Erik Skov.

Ammunitionsrydningstjenesten foretog røntgenfotografering af kufferten, hvor det blev konstateret, at den indeholdt værktøj, og afspærringen blev ophævet igen klokken 19.41.

Kufferten blev indbragt til Politigården i Odense, hvor den er registreret som hittegods.