Trussetyv løs i Svendborg - tømmer tørresnoren for børnetrusser

Gennem flere år har en trussetyv hærget i Svendborg og gjort lokale borgere bange. Men politiet har indtil videre ikke kunne sætte en stopper for manden, der både er fanget på videokamera og er blevet anmeldt af mange frustrerede borgere.

- Han stjæler både undertøj og børneundertøj. Det er så irriterende og vildt frustrerende, fortæller Jannie Bay Hansen til Dagens.dk.

Utallige besøg
Hun har gennem de seneste år slet ikke tal på, hvor mange gange trussetyven har været på besøg.

- Ofte har vi slet ikke opdaget det, fordi han kun tager lidt ad gangen, fortæller hun.

Og rundt hos naboerne i Louisenlund i Svendborg Vest er billedet det samme, uddyber den frustrerede mor.

Min søn er utryg er bange
- Min søn på 11 er utryg og bange for at være alene hjemme. Han ligger og lytter om aftenen og har svært ved at falde i søvn. Det er ubehageligt, siger Jannie til Dagens.dk.

For et år siden blev det så slemt, at Jannie og hendes mand, Michael, valgte at installere et overvågningskamera for at skabe lidt mere tryghed i hjemmet. Og i lang tid hjalp det, men for et par uger siden vendte trussetyven tilbage. Denne gang blev han fanget af familiens overvågningskamera.

- Nu har vi for tredje gang meldt ham til politiet, men det eneste, der sker, er, at vi får en kvittering, og så hører vi ikke mere fra politiet, fortæller Jannie.

Politiet har brug for informationer
Men lokalpolitiet i Svendborg afviser at kende til anmeldelserne.

- Vi er afhængige af, at folk ringer og fortæller os, hvad det er, de oplever, fortæller Leon Sørensen, sektionsleder ved Fyns Politi i Svendborg til Dagens.dk.

Han opfordrer borgere til at holde øje og lade være med at hænge dyrt undertøj til tørre, så længe tyverierne står på.

Du kan se, hvordan trussetyven slår til lige her:

 

Dagens Gossip