Trykket Agger efter fejl: Jeg var ikke klar

Det var ikke rart at se på for Liverpool-fans på nogen måde. Daniel Agger slap efter 53 minutter sin markering og lod Dejan Lovren pande Southampton på sejrskurs i lørdagens Premier League-opgør på Anfield Road.

Nederlaget blev ekstra bittert af, at den danske viceanfører faldt til jorden og måtte lade sig udskifte i situationen. Daniel Agger var den første til at beklage, at han overhovedet havde meldt sig klar til kampen.

- Det er frustrerende. Jeg er efterhånden blevet 28 år, og man er nødt til efterhånden at lære det. Man er nødt til at sige stop, når man ikke er klar, og det er selvfølgelig min fejl, sagde en tydeligt skuffet Daniel Agger til TV3 Plus efter nederlaget.

Han blev op til den seneste kamp mod Swansea skadet i Liverpools fitnesscenter, da han forsøgte at undgå en håndvægt, der havde kurs mod hans fod.

- Jeg er ikke klar, og så må jeg lade være med at spille. Jeg troede, den ville holde, og det var ikke godt nok, fastslog Daniel Agger.

Han afviste, at indkøbet af blandt andre den dyre franskmand Mamadou Sakho har presset ham til at spille, selvom han ikke var klar.

- Nu har jeg efterhånden spillet i klubben i otte år, og der er kommet mange dygtige spillere til. Det har ikke så meget med det at gøre. Man må kigge på sig selv, og når man ikke er klar, så skal man ikke spille, sagde Daniel Agger.

Han skal nu kæmpe med tiden for at blive klar, inden Liverpool onsdag møder Manchester United i Capital One Cup på Old Trafford,

 

Dagens Gossip