Tsurenko: Caroline er fantastisk

Ukrainske Lesia Tsukenko har kun roser til overs for sin modstander i tredje runde af Australian Open, Caroline Wozniacki.

Wozniacki vandt opgøret mellem de to 6-4, 6-3.

- Hun bevæger sig helt utroligt. Vi havde nogle gode lange point, og jeg synes, hun er meget stærk, for selv efter, at vi slog frem og tilbage 20-30 gange, var hun i stand til at slå et vinderslag. Så hun er en helt utrolig spiller, lyder det fra Tsurenko.

Tsurenko er nummer 85 i verden og måtte igennem kvalifikationen for at komme til hovedturneringen. På sin vej til kampen mod Wozniacki slog hun den 24.-seedede Anastasia Pavlyuchenkova ud i første runde.

Inden kampen med Wozniacki havde hun studeret sin modstander:

- Jeg vidste inden kampen, at hun ikke laver mange fejl. Jeg vidste det, og jeg var forberedt på det, men jeg spillede alligevel ikke op til mit bedste, siger den 23-årige ukrainer.

- Jeg fik nogle gode point, men jeg spillede ikke så godt, fortsætter hun.

Begge spillere lavede flere servegennembrud i løbet af kampen. Og det har Tsurenko en god forklaring på:

- Vi er begge bedre til at modtage end til at serve. Min serv var ikke så god i dag, men jeg håber, at jeg vil forbedre den inden næste turnering.

Hun håber, at fremtiden byder på endnu flere kampe med topspillere som Wozniacki:

- Jeg har bare nydt det. Jeg tror, at jeg har brug for nogle flere kampe med spillere på hendes niveau for at forbedre mit spil, lyder det fra ukraineren.

Inden Australian Open nåede hun til semifinalen ved WTA-turneringen i Brisbane, hvor Wozniacki blev slået ud i første runde.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip