TV-anmelder: Rolfs blær er ulideligt

- Dumt blær og ligegyldigt pral. Så hårde er ordene fra Politikens TV-redaktør, Henrik Palle, som de seneste dage har set Tour de France på TV2 og hørt lidt for meget på Rolf Sørensens selvpromovering.

På trods af dopingindrømmelser sidder Rolf Sørensen dag efter dag og fodrer tv-seerne med fakta og sportslige vurderinger som ekspert-kommentator under TV2s dækning af Touren.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information.

Og så længe Rolf holder sig til fakta, så gør han det også ganske habilt. Problemet er bare, at den tidligere toprytter bruger alt for meget tid på at tale om sig selv og sine tidligere bedrifter. Det falder bestemt ikke i god jord hos tv-redaktøren Henrik Palle, som ellers roser Rolf Sørensens ekspertviden.

- Men der er en lille ting - et aberdabei, som man sagde i operetterne. Og det er selvsamme Sørensens ulidelige og tilsyneladende også utøjlelige trang til at inddrage sine egne bedrifter i ordstrømmen, skriver Henrik Palle i en anmeldelse i Politiken.

LÆS OGSÅ: Modelmås fra Playboy i fri dressur

Han anerkender, at cykelrytteren har prøvet mange ting på sin egen krop, hvilket også har givet fine resultater. Men det er ikke ensbetydende med, at alle andre behøver at høre på det hele tiden.

- Fordi det - måske uafvidende - antager karakter af dumt blær og ligegyldigt pral. Store kvinder og mænd bør ikke have nødig konstant at gøre opmærksom på deres meritter for at stive sig af. De skulle meget gerne hvile i sig selv. For hvis ikke de gør det, hvad så med os andre småfolk, som hverken har vundet det ene eller det andet, men blot en gang cyklet til Helsingør i modvind? Så Rolf: Drop selvpromoveringen og nøjes med at være den fremragende kommentator, du primært er, lyder rådet fra Henrik Palle.

 

Dagens Gossip