TV: Her er den bedste brugte bil 2015

Stemmerne er talt op og juryen har valgt. Mercedes C-klasse årgang 2007-11 er valgt til Årets Brugtbil 2015.

Mercedes vinder stort
Mercedes C-klasse scorede højst i de kategorier af krav der stilles til at være den bedste brugte bil. Den skal være godt bygget, økonomien og teknikken skal være i orden og så gør det ikke noget, den er populær.

”Mercedes C-klassen har vist sig at være utrolig pålidelig. Den går ikke i stykker og servicepriserne er meget rimelige. Det vil sige, at selvom den er dyrere i indkøb, så er driftsomkostningerne lave og gensalgsværdien høj,” forklarer motorjournalist og jurymedlem Ebbe Sommerlund.

Med 180 point vandt Mercedes C-klasse suverænt foran Nissan Qashqui på andenpladsen med 135 point og Opel Insigna på tredjepladsen med 80 point.

En bil for familien Danmark
Juryen, der består af 16 drevne motorjournalister, har fået hjælp af bilbasen.dk brugere der har kunne stemme med, og de almindelige brugere er helt enige med juryen.

”Den her firmabil, der typisk har kørt tre til fire år og som har tabt ca. halvdelen af dens værdi, den tiltaler de danske familier, fordi man får rigtig meget bil for pengene. Man får en lidt større brugt bil, og i det hele taget får man nogle gode køb som er velholdte,” forklarer Jan Lang, motorjournalist for BilBasen og jurymedlem.

Tiende år i træk
Det er tiende år i træk, at en jury sammensat af motorjournalister og branchefolk sætter fokus på de gode dyder som en brugtbil bør indeholde for at være et godt køb. Hvert år bliver der handlet omkring 450.000 brugtbiler i Danmark, og kåringen er med til at beskrive de forskellige elementer, der gør en brugtbil til et godt og sikkert køb.

Problemfri investering
Så står du og skal købe en god brugt bil, er Mercedes C-klasse et rigtig godt bud på en god investering.

”Den er problemfri og man lægger ikke mærke til bilen. Man kører den bare,” udtaler Ebbe Sommerlund, motorjournalist og jurymedlem.

Mercedes C klasse er en luksusbil i den dyrere ende. Brugt priserne starter ved 150.000 kr. for en 2008 model, med lidt over 440.000 km på tælleren.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip