Tv-stjerne svarer kondom-kvinde igen: "Prøv at føle glæde og holde den i live"

Mandag aften fik den svenske 17-årige blogger, Zara Larsson, nettet til at eksplodere med et kækt billede af sit ben iført et kondom med henvisning til alle de mænd, der ynker over, at deres velvoksne forplantningsorgan ikke kan være i kondomer. 

"Til alle de fyre, der siger, at deres penis er for stor til kondomer", skrev Zara Larsson sammen med billedet på flere sociale medier. 

Læs ogsåTil alle dem, som siger de har en for stor….

Det væltede straks ind med tusindvis af likes på Instagram. Men den tidligere Paradise Hotel-deltager, svenske Calle Atkins, mener ikke Zara Larsson har fat i den lange ende.

I en Instagram-besked skrev Calle Atkins tirsdag aften følgende:

"Ja, selvfølgelig kan du få et kondom på dig (dit ben red.) Zara. Men prøv at føle nogen glæde/nydelse og holde den i live".  

Til at illustrere sit budskab har han taget et billede af sig selv med en tætsiddende halskæde om halsen, som kan ses nederst på siden.

Læs også: Farvel til p-piller og gummi: Og goddag til ny prævention til mænd

"Samme situation Zara, denne halskæde har jeg fået på på samme måde som et kondom, måtte kæmpe lidt for det. Men jeg finder det vanskeligt at vurdere halskæden, og jeg ved ikke, hvor længe jeg kan klare det", skriver Calle Atkins videre på Instagram.

Zara Larsson lagde bl.a. det humoristiske billede på sociale medier for at sige til mænd, at der ikke er undskyldninger for at droppe kondomer.

Se opslagene på Instagram her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip