Tv-vært har Vild med dans-kvaler

Han er ikke bleg for at indrømme, at han har været fan af den amerikanske kendisdansekonkurrence "Dancing with the Stars" fra begyndelsen.

Men alligevel kommer det bag på den amerikanske skuespiller og komiker Drew Carey, at det fysiske element er så anstrengende, som det vitterlig er. Det afslører han til Access Hollywood.

- Alle de tekniske ting er de sværeste - det er som sæbeoperaland. Jeg aner ikke, hvordan sæbeoperastjerner gør det! Det er ligesom at få et nyt manuskript, der skal huskes hver dag, siger han.

Alligevel mener hans noget mere rutinerede dansepartner, Cheryl Burke, der har vundet hele to gange, at den sjove kendis har en chance for at gå sejrrigt fra konkurrencen.

- Jeg tror, han bliver nødt til at fortsætte med at gøre, som han gør - han er jo virkelig en performer. Publikum reagerede virkelig på ham. Han er måske ikke den bedste danser rent teknisk, men jeg tror, at folk virkelig reagerer på en deltager uden tidligere danseerfaring, og det hele handler om rejsen, forklarer hun.

55-årige Drew Carey slog for alvor igennem med sin komedieserie "The Drew Carey Show". Senest har han siden 2007 været vært for veteranquizzen "The Price Is Right".

Newspaq

 

Dagens Gossip