Tv-vært inviterer fans med ind i drømmehuset

Skrevet af admin

14/01/2015
Hvis du går med en drøm om at få lov at se, hvordan den stilfulde tv-vært Emil Thorup bor, får du nu muligheden.I februar holder den blonde DR3-vært nemlig åbent hus i sit drømme-sommerhus, som han selv har designet. Huset har været i gang med at blive bygget siden i sommer, og efter planen står det altså færdigt i begyndelsen af februar.- Jeg holder sgu åbent hus deroppe den 7.-8. februar. Mere information følger, skriver den 31-årige stjerne om et billede af huset, som han tirsdag lagde op på sin Instagram-profil.Og indtil videre er Thorup meget tilfreds med, hvordan det specialdesignede feriehjem tager form.- Der er ikke så meget at sige andet end, at det er helt vildt. Og hold op hvor er der meget lys og glas, skriver han således på sin blog.Sommerhuset ligger mellem de to nordsjællandske byer Tisvilde og Vejby, og ifølge den karismatiske tv-vært var der tre grunde til, at han havde brug for det nye hus.- Det er først og fremmest til min mor, der bor i en lille lejlighed inde i byen, og som savner lys og udeliv. Så er det til mig selv, der savner et sted væk fra byen. Og så er det som en investering, skrev Thorup på sin blog tidligere i år.Se en masse billeder af Thorups sommerhus her: http://emilthorup.dk/designblog/Newspaq

Dagens topnyheder

Hvis du går med en drøm om at få lov at se, hvordan den stilfulde tv-vært Emil Thorup bor, får du nu muligheden.

I februar holder den blonde DR3-vært nemlig åbent hus i sit drømme-sommerhus, som han selv har designet. Huset har været i gang med at blive bygget siden i sommer, og efter planen står det altså færdigt i begyndelsen af februar.

- Jeg holder sgu åbent hus deroppe den 7.-8. februar. Mere information følger, skriver den 31-årige stjerne om et billede af huset, som han tirsdag lagde op på sin Instagram-profil.

Og indtil videre er Thorup meget tilfreds med, hvordan det specialdesignede feriehjem tager form.

- Der er ikke så meget at sige andet end, at det er helt vildt. Og hold op hvor er der meget lys og glas, skriver han således på sin blog.

Sommerhuset ligger mellem de to nordsjællandske byer Tisvilde og Vejby, og ifølge den karismatiske tv-vært var der tre grunde til, at han havde brug for det nye hus.

- Det er først og fremmest til min mor, der bor i en lille lejlighed inde i byen, og som savner lys og udeliv. Så er det til mig selv, der savner et sted væk fra byen. Og så er det som en investering, skrev Thorup på sin blog tidligere i år.

Se en masse billeder af Thorups sommerhus her: http://emilthorup.dk/designblog/

Newspaq