TV-vært kræves anholdt for hån mod præsident Morsi

30/03/2013 21:23

BNB

Nyheder
Bassem Youssef er vært på et ugentlig TV-program, der bliver sendt i bedste sendetid hver fredag. Her er han blandt andet kendt for sine imitationer af præsidentens måde at tale og bevæge sig på. »Chefanklager Talaat Ibrahim har udstedt en arrestordre på Bassem Youssef, der er anklaget for at håne præsidenten Morsi,« lyder det i en melding fra landets statslige radiostation. Ifølge det egyptiske nyhedsbureau MENA er Youssef også anklaget for at have gjort grin med Islam. Hovedpersonen selv lader ikke til at være alt for påvirket af anklagerne. På sin Twitter-profil skriver han, at han har planer om selv at dukke op hos anklageren søndag, »men de er velkomne til at sende en bil og spare mig for turen.« For omkring en uge siden beordrede myndighederne en række aktivister anholdt, da man mente, de havde opfordret til vold mod Morsi og det regerende muslimske broderskab.

Mest læste i dag

Bassem Youssef er vært på et ugentlig TV-program, der bliver sendt i bedste sendetid hver fredag. Her er han blandt andet kendt for sine imitationer af præsidentens måde at tale og bevæge sig på.

»Chefanklager Talaat Ibrahim har udstedt en arrestordre på Bassem Youssef, der er anklaget for at håne præsidenten Morsi,« lyder det i en melding fra landets statslige radiostation. Ifølge det egyptiske nyhedsbureau MENA er Youssef også anklaget for at have gjort grin med Islam.

Hovedpersonen selv lader ikke til at være alt for påvirket af anklagerne. På sin Twitter-profil skriver han, at han har planer om selv at dukke op hos anklageren søndag, »men de er velkomne til at sende en bil og spare mig for turen.«

For omkring en uge siden beordrede myndighederne en række aktivister anholdt, da man mente, de havde opfordret til vold mod Morsi og det regerende muslimske broderskab.