Tv-vært lader kælegris overleve

Hvis du havde haft en sød kælegris i næsten en måned, ville du så kunne slå den ihjel og servere den som flæskesteg?

Det er det dilemma, som tv-værten Thomas Skov og hans kone Emilie stod i, da de onsdag aften skulle tage stilling til, om de ville lade den omstridte tv-gris Otto fra DR3-programmet "Otto - Når julegrisen får et navn" leve eller dø.

Egentlig var det meningen, at programmets seere skulle afgøre det. For at stemme skulle de nemlig via sociale medier enten bruge hashtagget #LadOttoLeve eller #SlagtOtto, og det mest populære af de to hashtags ville bestemme dyrets skæbne.

Men afstemningen endte uafgjort, og så lå beslutningen hos Thomas Skov og konen. Og selv om parret var meget i tvivl, kunne de i sidste ende ikke slå den lille gris ihjel.

- Thomas Skov og hans kone Emilie Bruhn endte med at beslutte, at Otto skulle have lov at leve. Otto er dermed på ved mod livet som kælegris på en gård, skriver DR3 på deres Facebook-side.

Og oplevelsen med at passe et dyr, som ellers primært plejer at optræde som bacon eller flæskesteg ved middagsbordet, har i den grad fået det unge par til at tænke over deres madvaner.

- Jeg er lettet nu, men jeg har det stadig lidt dobbelt. Jeg synes, vi har truffet den rigtige beslutning, men jeg ved stadig godt, at det er lidt dobbeltmoralsk, når vi alligevel kommer til at spise kød fremover, siger Emilie Bruhn således om beslutningen om at lade Otto overleve.

Otto var heldig med at få et langt liv, men sådan er det bestemt ikke for alle hans artsfæller. Hver dag slagtes der nemlig 50.000 svin i Danmark, hvilket svarer til 19 millioner om året.

Se et billede af Thomas Skov, Emilie Bruhn og lille Otto her: http://instagram.com/p/wcWb-IkCJR/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip